Ook dit jaar organiseert G.S.V.V. Donitas weer een voorbereidingstoernooi: DONITAS OPEN!

Op 15 september 2018 zetten we een dag neer vol volleybal en gezelligheid. Dit jaar is er de mogelijkheid voor alle teams van de 4e Klasse tot en met de Topdivisie, en daarnaast sinds dit jaar ook voor het eerst de A-jeugd, om zich klaar te stomen voor het aankomende seizoen. De wedstrijden vinden plaats op het ACLO Sportcentrum in Groningen.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen of ken je andere teams die wellicht interesse hebben? Dan vind je hieronder meer informatie:

De kosten voor het toernooi bedragen €35,- voor Promotieklasse en lagere Klassen en €45,- voor 3e Divisie en hogere Divisies. Na het toernooi kun je voor  €9,50 p.p. aansluiten bij een heerlijke barbecue verzorgd door de Sportsbar (op het ACLO Sportcentrum). Hiervoor kun je je later nog opgeven.

Heb je interesse in een overnachting in Groningen? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Dan krijg je hier later meer informatie over.

Lijkt dit toernooi je leuk en wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan nu in en geef het door aan andere teams waartegen jij wilt volleyballen!

Vergeet niet de Facebookpagina van Donitas Open te liken om op de hoogte te blijven van alle updates.

Let op: Je bent pas officieel ingeschreven indien je je online hebt aangemeld én de kosten voor deelname (€35,- tot €45,-) voor je team zijn overgemaakt naar: NL64ABNA0492606633 t.n.v. Ver GSVV Donitas. Vermeld hierbij ook je teamnaam en niveau. Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail van ons.

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar donitasopen@donitas.nl.

We zien je graag op 15 september!

Met geel-blauwe groet,
G.S.V.V. Donitas

Toernooicie 2017-2018