ONze wedstrijdkleding

Alle ONze teams spelen wedstrijden in oranje-zwarte wedstrijdshirts met borst- en rugnummer en een zwart broekje. Iedereen die competitie speelt bij Oranje Nassau koopt zijn/haar eigen shirt. 
WOW sportwear is leverancier van de kleding. In het kader van de uniformiteit van de kleding en van de bedrukking, zijn alle ON-leden verplicht om het wedstrijdshirt via deze leverancier aan te schaffen. Via onderstaand bestelformulier kun je een shirt voor jezelf bestellen of voor meerdere teamgenoten. Een zwart sportbroekje dien je zelf te verzorgen.

In de ON-kast in sporthal de Brug liggen shirts om te passen. Er zijn unisex shirts en damesshirts. Geef op het formulier duidelijk aan welk model je wilt. Wellicht overbodig om te benoemen, maar graag na het passen weer netjes terugleggen voor de volgende die komt passen.

Besteldata
Eind augustus / begin september vindt er een vast bestelmoment plaats ieder seizoen. Via de aanvoerdersapp worden alle aanvoerders op de hoogte gehouden van de voortgang. Gedurende het seizoen zijn er bestelmomenten bij iedere 10 bestellingen. Ter overbrugging zijn er leenshirts beschikbaar.

Kosten en bedrukking
De wedstrijdshirts kosten €38,- per stuk. Het is mogelijk om het wedstrijdshirt met een sponsor te laten bedrukken. Neem hiervoor even contact op via de mail met kleding@onvolleybal.nl aangezien dit om maatwerk gaat. De sponsor dien je als team zelf te regelen.

Bestelformulier kleding

 

Verificatie