In 2021 hebben wij gevierd dat wij al 40 jaar mogen volleyballen bij Oranje Nassau. Met het thema ON the road wilden we na het coronajaar 2020 op weg naar verre landen, veel volleyballen in de sporthal en op de beach velden, etentjes met familie en vrienden, eindelijk weer knuffelen, concerten bezoeken en uiteraard een dik knalfeest! Viel dat even tegen..

Toch gaan we op zaterdag 22 oktober nog één keer ON the road met een knalfeest bij De Loods! Met het thema ‘Back to the 80’s’ gaan we terug naar de begintijd van ON. Uiteraard is dit een themafeest en verwachten we jullie geheel in stijl! Voor de leden die al sinds het begin der tijden bij ON volleyballen: pak die dozen van zolder, stof je dansschoenen af en laat de jeugdigen onder ons een zien hoe jullie dat deden in de jaren 80.

ONze jongste leden (mini’s t/m A-jeugd) zijn welkom vanaf 17.00u. Wij zorgen voor patatjes, muziek, en heel veel gezelligheid! We verwachten van de jeugd dat zij aanwezig zijn. Mocht het echt niet lukken, graag een afmelding via lustrum@onvolleybal.nl. Er zal een hele leuke verrassing plaatsvinden die je écht niet wilt missen! Ouders zijn vanaf 19.00u welkom om nog even mee te feesten. Om 19.30u stopt de muziek en maken we ons klaar voor het avondfeest.

Vanaf 20.00u gaat de zaal open en is iedereen welkom. En met iedereen bedoelen we iedereen die een band heeft met ON! Dat zijn ONze leden, supporters, trainers, coaches en alle oud-teamgenoten die je nog op kan trommelen voor een goed feest! Omdat het feest voor de hele vereniging is, vragen we om id-kaart bij binnenkomst (geen 18, geen alcohol).

Dus…
Wanneer: Zaterdag 22 oktober
Waar: De Loods Groningen
Entree: Gratis
Hoe laat: 17.00u jeugd (ophalen kan tussen 19.00 en 19.30u), 20.00u deuren open voor iedereen
Eindtijd: Tot we niet meer kunnen!
Thema: Back tot the 80’s!
Wat: KNALFEEST! Inclusief DJ

Bij vragen mail naar lustrum@onvolleybal.nl

De lustrumcie heeft er onwijs veel zin in en hopen jullie allemaal te zien in jullie mooiste 80’s outfits op het lustrumfeest!