Het nieuwe volleybalseizoen gaat eindelijk weer van start en de Brug zal spoedig gevuld zijn met het mooie oranje-zwart. Om het ON-gevoel te versterken wordt dit jaar een nieuwe invulling gegeven aan de thuisdagen.

Eén team één taak

Elk team dat op zaterdag wedstrijden speelt is op een van de thuisdagen ‘kwartiermaker’. Dat betekent dat het team verantwoordelijk is voor het neerzetten van een ON-sfeer gedurende de gehele thuisdag. Hoe dat moet? Dat is aan jullie. Je kan denken aan het versieren van de Brug in oranje-zwart; het zorgen voor goede inspeelmuziek; het op een ludieke manier voorstellen van jullie team aan de rest van de vereniging; acties in de kantine; leef je uit op het bakken van oranje-zwart taarten; regel een masseur; bitterballen voor het team dat het meeste volume kan produceren; nodig Sinterklaas uit of de paashaas. Kortom: bedenk een mooie manier om een gezellige ON-sfeer te creëren in de Brug!

Zaalwacht

Elk team is verantwoordelijk voor één thuis dag. Enkele teams zijn twee keer aan de beurt dit jaar.

De kwartiermakers zijn behalve verantwoordelijk voor de sfeer ook verantwoordelijk voor de zaalwacht op die dag. Van de kwartiermakers wordt dus verwacht dat ze een hele zaterdag voor hun rekening nemen. Daar staat tegenover dat slechts op één zaterdag (in enkele gevallen twee) zaalwacht gedraaid hoeft te worden.

Praktische info

Op elke thuisspeeldag is er een persoon van de Accie bereikbaar voor jullie vragen. Er is een klein budget beschikbaar voor het aankleden van de thuisdagen. De Accie beheert dit budget. Willen jullie attributen aanschaffen of e.d. neem dan contact op met de contactpersoon voor de thuisspeeldag om te kijken wat mogelijk is. Bij de aanschaf van attributen etc. is het de bedoeling dat het geld zoveel mogelijk besteed wordt aan spullen die meer dan één keer bruikbaar zijn. Na afloop van een thuisdag kunnen de spullen in de Brug in de ON-kast worden opgeborgen. Kijk dus ook altijd even in de ON-kast welke spullen er beschikbaar zijn.

Mochten jullie dat willen, dan kunnen activiteiten van te voren via de Facebookpagina bekend worden gemaakt.

Bij vragen neem contact via de aanvoerders whatsapp groep.